Een Waging Pogen

Dichter, kunstenaar en performer Erik de Boer maakt van zijn tweede dichtbundel Een Waging Pogen een voorstelling die op het Fringe Festival Amsterdam in première gaat!

De bundel Een Waging Pogen is een bonte verzameling van Erik zijn recentste gedichten. Met een theatraal voorwoord, een titelgedicht met de hoop op ‘wredevereld’ en dadaïstische ontroerende en prikkelende gedichten verbaast en verrast deze bundel. Erik heeft iedere kaft stuk voor stuk met de hand gedrukt, de inhoud met een typemachine getypt en elke bundel zelf gebonden. Met deze unieke bundel gaat Erik maar u ook werkelijk Een Waging Pogen.

De Boer is een echte performer. Qua gedichten en voordrachten zou je hem een dadaïst kunnen noemen. Zijn gedichten zijn soms al begonnen voor het publiek het door heeft, of bestaan uit klanken, of heel veel of juist heel weinig tekst. Zijn gedichten zitten vol woordspelingen, beeldtaal, herhalingen en andere prikkelende elementen. Zijn performances zijn voor iedereen verschillend te ervaren en te interpreteren. Hij speelt graag met de verwachtingen van het publiek, zet men op het verkeerde been, aan het nadenken of houdt men soms graag een spiegel voor. Sommige gedichten moet je hem zien voordragen. Mede daarom deze voorstelling!

De voorstelling zal tussen 5 en 11 september een aantal keer spelen in Salon De IJzerstaven!
Het Fringe Fetival is van 1 t/m 11 september 2022 door heel Amsterdam!
Kaarten vanaf 13 juli verkrijgbaar voor maar €12,50!
Meer info volgt z.s.m.!

%d bloggers liken dit: